Online Sokken Kousen of Panty's Kopen - Jeroenhilbolling.nl


Onze artikelen, welke op de website zichtbaar zijn, worden gepresenteerd zijn exclusief service-merchandising prijzen.

Bestellingen welke door de klant zowel telefonisch, mondeling of elektronisch per email worden doorgegeven zijn definitief en bindend, in welke vorm dan ook. Artikelen welke hieraan gekoppeld zijn, en / of tussentijds worden verkocht, hierop behoud Handelsonderneming Jeroen Hilbolling het recht voor om een soortgelijk artikel te leveren in welke vorm dan ook, gezien het feit Handelsonderneming Jeroen Hilbolling door de klant geplaatste bestellingen maximaal 5 dagen gereserveerd houdt. Na deze " 5 dagen reservering " krijgt Handelsonderneming Jeroen Hilbolling automatisch het recht om een soortgelijk artikel te leveren, in welke vorm dan ook, zonder accoord bevinden van de klant. Bankoverschrijvingen, of welke geld overschrijvingen, in welke vorm dan ook, worden in geen geval retour gestort.Download algemene voorwaarden

Levering van de artikelen volgens de tarieven van TNT-POST. Textielartikelen, welke door ons worden aangeboden / verkocht worden, kunnen niet geruild i.v.m. hygiene.Dit is ook van toepassing voor artikelen welke in de veiling staan vermeld.Artikelen kunnen niet geruild worden, of retour worden gedaan.Gewassen textielartikelen, in welke vorm dan ook worden door ons niet retour genomen.
Artikelen kunnen door ons retour worden genomen, mits in onaangebroken verpakking en onbeschadigd in de verpakking.Artikelen kunnen door ons retour worden genomen mits in onaangebroken overdoosverpakking.

Wanneer uw betaling niet binnen 5 werkdagen is ontvangen, wordt uw bestelling geannuleerd (dit is ook van toepassing voor artikelen welke in de veiling(en)worden aangeboden).Verzendkosten en administratiekosten worden wel berekend over artikelen welke in de veiling(en) staan vermeld, omgeacht de hoogte van de biedingen.Na ontvangst betaling, wordt uw bestelling z.s.m. verzonden.Verzending vindt plaats per rembours, of pakketpostlevering (naar keuze)Alle leveringen zijn exclusief verzendkosten, welke in zijn gekoppeld aan de tarieven TNT-POST.Handelsonderneming Jeroen Hilbolling is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, of diefstal in welke vorm dan ook tijdens en/of na de levering.Bestellingen welke om wat voor redenen dan ook door de klant worden geannuleerd, zijn wij genoodzaakt EUR 15,00 (inclusief 19% BTW) administratiekosten in rekening te brengen d.m.v. een factuur.Prijzen vermeld op website zijn exclusief btw en exclusief EUR 1,00 administratie- en verzendkosten.Met vriendelijke groet,Handelsonderneming Jeroen Hilbolling.

Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Meppel : 04072414.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel te Meppel onder nr : 04072414.| Meer

Handelsonderneming Jeroen Hilbolling

Sneeuwuil 64 - 7827 GG Emmen

T: 0031(0)6-487-96-405
E: j.hilbolling@home.nl